Såld lägenhet på Bergtallsvägen 20, 1 tr i Långbro Park
Långbro Park

Bergtallsvägen 20, 1 tr

Underbar 3:a med fin utsikt och omtyckt läge!

Såld

Underbar 3:a med fin utsikt och omtyckt läge!

Mitt i Långbro Park med parkläge och nära Fruängens centrum finns denna underbara och välplanerade lägenhet med extra stor balkong och underbar utsikt! Här finns attraktivt gavelläge som bjuder på ett härligt ljusinsläpp med fönster åt två håll! Lägenheten har stora öppna sällskapsytor, en lugn sovrumsdel samt genomgående fina materialval och ljus färgsättning. Omtyckt läge nära service och kommunikationer! Nu finns tillfälle att förvärva detta mycket fina hem som det bara är att flytta in. Den stora balkongen går också att glasa in.

Här bor du i en omtyckt förening i vacker och unik parkmiljö. Direkt utanför porten breder den grönskande parken ut sig som är en populär plats för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och picknicar. Du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus som endast ligger några minuter från huset. Intill värdshuset finns också Långbro Bakficka. I den gamla trädgårdsmästarbostaden med tillhörande krukbod finner du kaffe, olika sorters bröd och bakverk, frukost och mat. Allt går även att ta med sig hem eller om man vill sitta ute i parken. Det går också bra att bara slå sig ner med ett glas vin eller en kall öl ensam eller tillsammans med några goda vänner.

Även omgivningarna har mycket att erbjuda; allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, här finns bl.a Erssons fisk & deli. På andra sidan av Långbro Park finns även den uppmärksammade tvåstjärniga Michelin-krog restaurangen Aloë som även har en systerrestaurang Rinos Bodega. Har du ätit för mycket av det goda och vill ut och röra på dig så finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med restaurang, grönområden, klippor och sandstrand, för att sedan vintertid åka skridskor på plogad bana.

Visa mer
Slutpris

6 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden?

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.