Bergknallevägen 30 Vega
Vega

Bergknallevägen 30

Modernt och stilrent radhus från 2019 med mysigt läge intill Blåbärsskogen!

Såld

Modernt och stilrent radhus från 2019 med mysigt läge intill Blåbärsskogen!

Hjärtligt välkomna till Bergknallevägen 30! Ett modernt och påkostat radhus som Viktor Hanson lät bygga med inflytt 2019. Ett modernt hem för familjen med skogen som närmaste granne och Vegas kommunikationer en kort promenad ifrån! Här finns ni ett stilrent hem där säljarna låtit sig kosta på extra tillval samt praktiska detaljer utöver standarden! Rymliga rum och stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp och underbar takhöjd på ovanvåningen. Detta hem är för er som söker ett genomtänkt hem med social och välplanerad planlösning med alla bekvämligheter. På entréplan välkomnas ni till en öppen hall med plats för skor och ytterkläder. Vidare in har dessutom mina säljare låtit installera en snygg och stor garderob med plats för extra förvaring. Intill hallen finner ni även tvättstugan och första badrummet med dusch. Trivsamt kök med all utrustning ni behöver och medan ni lagar mat kan gästerna hänga vid bardisken. Matplats för ca 4-6 personer och vill ni duka upp för flera finns bra plats i vardagsrummet. Här finns plats för matbord, soffhörna och mediamöbel för den som önskar. I anslutning till vardagsrummet har ni även utgången till den lummiga altanen och gräsmattan som gränsar till Blåbärsskogen som tar vid. Perfekt tomt för barnen att leka på! Vidare upp en våning kommer ni till sovrumsdelen. Här erbjuds ni tre lättmöblerade sovrum med plats för sängar, skrivbord och garderober. Här har säljarna kostat på sig ett perfekt Elfasystem för effektiv förvaring. Utöver det finner ni även det största badrummet utrustat med badkar. Perfekt extra vardagsrum/allrum för barnen att vistas i när gästerna fortsätter att socialisera därnere. Även här möts ni av stora fönsterpartier och utsikt mot den mysiga skogen och baksidan. Viktor Hanson har verkligen tänkt på allt och utöver det har säljarna låtit installera påkostade och måttbeställda lameller och solavvisande persienner från persiennmakare som ingår i köpet. Till radhuset ingår även en parkeringsplats och ett uteförråd på ca 2*3m.

Här erbjuds ni att bo på en mycket barnvänlig gata med mysig natur runtomkring er. För er som inte tar bilen finner ni nybyggda Vega pendeltågsstation ca 6-8 minuter ifrån hemmet. Ni når Stockholm city på cirka 20 minuter. Här bor ni verkligen i ett expansivt område med blandad bebyggelse såsom finna radhus, villor och lägenheter. Målet är småstaden som ska erbjuda natur, friluftsliv, skolor, förskolor och bra närservice! Med endast ett par minuter med bil eller en rask promenad finner ni Coop, Ica Maxi, MIO, Systembolaget och Port 73 med mera. Lite längre bort finner ni även Haninge Centrum med flera butiker, apotek, frisörer, caféer, gym och restauranger inomhus. Strax söder om Vega ligger även Rudans friluftsområde. Här finns gott om naturliv!

Hjärtligt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visa mer
Slutpris

5 150 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.