Engelsbergsvägen 1 Rönninge
Rönninge

Engelsbergsvägen 1

Radhuskänsla i villaidyll med altan i söderläge!

Såld

Radhuskänsla i villaidyll med altan i söderläge!

Varmt välkomna till Engelsbergsvägen 1 - en trevlig trerummare med stor och solig altan i avskiljt och lugnt läge som förmedlar en känsla av att bo i radhus!

Bostaden disponeras med ett ljust vardagsrum med goda sociala ytor, en väl tilltagen altan i söderläge och fullutrustat kök med plats för matgrupp. Vidare erbjuds två sovrum som bägge rymmer större säng och förvaringsmöbel, ett helrenoverat och fräscht badrum från 2016, samt en ljus hall. En bostad där det bara är flytta hem i helt enkelt!

I Brf Rönninge källa bor du i en stabil förening som aldrig har höjt avgiften sedan byggåret 1999! I föreningen finns trevlig innergård med b.la. sittbänkar, grillplats och sandlåda. I avgiften ingår en plats i carport med elstolpe, samt intilliggande förråd om ca 5 kvm.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till såväl natur, service, kommunikationer vid Rönninge station på kort promenadavstånd, samt skolor och förskolor. Nyrenoverade Rönninge centrum erbjuder b.la. Coop, apotek, café, sushirestaurang och delibutik. För ytterligare utbud av service nås Södertälje med ca 15 min resa med bil eller pendeltåg. Stockholm city nås på ca 30 min och på vägen norrut finns flera möjligheter av handling i större matvarubutiker vid exempelvis Maxi Botkyrka.

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.