Bergtallsvägen 32, 1tr Långbro Park
Långbro Park

Bergtallsvägen 32, 1tr

Kvadratsmart tvåa med låg avgift och balkong i grönskande läge

Såld

Kvadratsmart tvåa med låg avgift och balkong i grönskande läge

Välkomna till Bergtallsvägen 32 - här presenteras en väldisponerad och ljus bostad med fönster i tre väderstreck och balkong som vetter i lugnt och grönskande läge. Lägenheten präglas av genomtänkta och kvadratsmarta ytor med ett genomgående gott ljusinsläpp. Här erbjuds ett vardagsrum med plats för såväl soffdel som kontorshörna och med halvöppen planlösning till köket med gott om arbets- och förvaringsyta och plats för matgrupp. Från vardagsrummet nås bostadens trevliga balkong med eftermiddagssol som vetter lugnt mot en av parkens grönområden. Vidare finns ett rymligt sovrum med flertalet garderober med mycket förvaringsyta, ett helkaklat badrum med såväl tvättmaskin, som torktumlare och en praktisk hall för avhängning av ytterkläder och förvaring i garderob bakom skjutdörrar.

Här bor du i en omtyckt förening med låga avgifter och mycket inkluderat i avgiften och med parken precis utanför porten. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt. Dessutom ges lyxen till garage som nås smidigt genom hiss direkt i huset - extra uppskattat under årets kallare månader. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Områdesmässigt är Långbro park en sann idyll - du behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns ett stenkast bort. För en eftermiddagsfika eller lunch är Bakfickan även ett perfekt alternativ. Här bor du med naturen inpå knuten, vid exempelvis Älvsjöskogen. Samtidigt slipper du kompromissa med kommunikationer och serviceutbud. Tunnelbanans röda linje, samt mängder av busslinjer finns vid Fruängen som nås på promenadavstånd. Där finns även ett brett serviceutbud med flertalet matbutiker, gym, systembolag, apotek, Erssons fisk & deli mm. Med buss nås även Älvsjö station med flera pendeltågslinjer och serviceutbud.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Visa mer
Slutpris

3 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.