Såld lägenhet på Stora Kvinns Väg 64, 1tr i Långbro Park
Långbro Park

Stora Kvinns Väg 64, 1tr

Ljus och väldisponerad bostad i underbara Långbro park!

Såld

Ljus och väldisponerad bostad i underbara Långbro park!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!
Välkomna till Stora Kvinns väg 64 - en väldisponerad och ljus bostad med mycket härligt läge i Långbro Park. Genomgående i lägenheten möts du av genomtänkta och kvadratsmarta ytor med en god rymd och ljusa färgval. Den smarta planlösningen erbjuder att, förutom det rymliga sovrummet med gott om förvaringsmöjligheter, nyttja den avskilda delen i vardagsrummet likt idag som en sovalkov, alternativt exempelvis en perfekt kontorshörna. Vidare erbjuds ett kök med gott om arbetsyta och en halvöppen planlösning till vardagsrummet som leder till balkongen i härligt solläge med utsikt över den grönskande parken och dess vackra sekelskiftesbyggnader. Helkaklat badrum med såväl tvättmaskin, som torktumlare och en praktisk hall för avhängning av ytterkläder och förvaring i garderob med skjutdörrar.

Här bor ni i en omtyckt förening i vacker, unik och efterfrågad parkmiljö. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och soprum lättillgängligt, samt garage som nås smidigt genom hiss direkt i huset. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Utanför fastigheten breder den grönskande parken ut sig som är en populär plats för både stora och små där man kan njuta av solens strålar och picknickar. Ni behöver inte gå långt för helgbrunchen eller en middag då populära Långbro Värdshus finns en bit bort och även omtyckta caféet Bakfickan. Även omgivningarna har mycket att erbjuda - allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. Intilliggande Fruängen erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för bostaden!

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Sovalkov

Balkong

Kök

Matplats

Sovrum

Badrum

Hall

Välkommen!

Övriga bilder

Härliga Långbro

Långbro värdshus 2

Älvsjö C - bra kommunikationer och stort serviceutbud

Planlösning

Planritning - ej exakt