Kristallvägen 32, vån 3 Solberga
Solberga

Kristallvägen 32, vån 3

Påkostad & renoverad tvåa i gavelläge - högst upp i huset

Såld

Påkostad & renoverad tvåa i gavelläge - högst upp i huset

Välkomna till Kristallvägen 32 - en tvåa högst upp i huset med gavelläge. Här erbjuds en genomgående renoverad bostad med hög standard och det lilla extra! Lägenheten präglas genomgående av ett fantastiskt ljus, detta tack vare såväl gavelläget, som högsta våningsplanet i huset. Redan från hallen möts du av en öppen och luftig känsla och märker av de påkostade materialvalen, i hallen med klinkern i sten, klädkammaren/tvättstugan med självtändande sensorer och genomgående nåtat golv.

Från hallen nås även det helkaklade badrummet som går i grått och vitt. Vidare in i bostaden nås bostadens stora kök med härliga arbetsytor och köksö - en perfekt plats för den som gillar att laga mat och samtidigt mingla med gästerna! När vardagsrummet nås, påminns du återigen om det goda ljusinsläppet och erbjuds här fönster i två väderstreck. Från det ljusa vardagsrummet nås den mysiga balkongen i ostört sydvästläge. Till sist erbjuds ett rogivande sovrum med stora platsbyggda garderober. Till lägenheten hör dessutom ett rymligt källarförråd i huset.

I Solberga bor du med ett ostört läge med såväl närhet till Solbergaskogens grönska inpå knuten, som med utmärkta kommunikationer vid både Telefonplan som vid Älvsjö station och med närhet till all tänkbar service du kan tänkas behöva i vardagen. Älvsjö är områdets huvudcentrum och där hittar du bland annat kommunikationer med buss och pendeltåg, butiker och serviceutbud. En kort promenad bort finns också parkleken Kristallen som är ett sant paradis för de små. På promenadavstånd finns Telefonplan och Midsommarkransen med tunnelbana, butiker och trevliga restauranger.

Välkomna att boka in er på någon av våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 110 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.