Pilgrimsvägen 54C, 2 tr Aspudden
Aspudden

Pilgrimsvägen 54C, 2 tr

Kvadratsmart etta med bästa läge i Aspudden

Såld

Kvadratsmart etta med bästa läge i Aspudden

Välkommen till Pilgrimsvägen 54C - en kvadratsmart etta med endast två minuters promenad till Aspuddens tunnelbana och närmsta butik. Här bor du i förutom ett charmigt område, i en lika charmig lägenhet med insynsskyddat och högt läge. Bostaden erbjuder ett stort och lättmöblerat allrum med plats för bredare säng och soffa, kök med gott om förvaringsyta och ett praktisk platsbyggd barbord för härliga middagar. Helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin och hall med plats för avhängning av ytterkläder. Genomgående charmig parkett i original och vitmålade väggar.

Här bor du i en välskött och stabil förening med låg belåning och låga avgifter, där även hushållselen ingår. Tvättstuga beläget smidigt i huset och uppe på vinden finns ett tillhörande förråd. På Pilgrimsvägen bor du mitt i idylliska Aspudden med direkt närhet till ett brett utbud av såväl butiker, caféer som restauranger, samtidigt som du på promenadavstånd når ner till grönområden och vattnet med badklippor vid Vinterviken.

Visa mer
Slutpris

2 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.