Såld lägenhet på Paketgränd 7,1tr i Enskede - Svedmyra
Enskede - Svedmyra

Paketgränd 7,1tr

Tillfälle att förvärva denna moderna 5a med två badrum och stor balkong

Såld

Tillfälle att förvärva denna moderna 5a med två badrum och stor balkong

Välkomna till denna moderna femma med stora sociala ytor, generöst tilltagen balkong och fyra lättmöblerade sovrum. Lägenheten erbjuder härliga ytor för umgänge, fönster i två väderstreck samt utgång till mycket stor balkong. Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra men är ändå separerade, den perfekta kombon! Här bor ni smidigt, bara en kort promenad till tunnelbanan i en nyproducerad bostad som har allt man kan önska sig. Fyra rymliga sovrum, två toppfräscha badrum, samt goda förvaringsmöjligheter. Ett hem att trivas i!

I närheten av huset finner ni ett välutrustat utegym, liksom flera promenad- eller joggingslingor. Lägenheten ligger en trivsam promenad från tunnelbanan i Svedmyra som smidigt och snabbt tar er innanför tullarna med gröna linjen. Vid Svedmyra station ligger även Bea, som är en populär matbutik med en nedervåning som rymmer allt från inredning och kläder till hemelektronik och skönhetsprodukter. Här i närheten finns även flera restauranger som erbjuder pizza, sushi och thaimat. För barnen finns förskola i nära anslutning till lägenheten samt skolor i närheten för de äldre barnen.

Lite längre bort in mot stan finner ni även Globen shopping med flera restauranger och ca 60 butiker att handla i. Här finns även Tele 2 Arena för ytterligare nöjen.

Välkomna till våra visningar.

Visa mer
Slutpris

5 700 000 SEK

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 4

Badrum 1

Badrum 2

Hall

Övriga bilder

Utegymet

Planlösning

Planlösning