Örby Slottsväg 40A Älvsjö Örby Slott
Älvsjö Örby Slott

Örby Slottsväg 40A

Fin trea högst upp i huset med balkong i bästa läge

Såld

Fin trea högst upp i huset med balkong i bästa läge

Varmt välkomna till Örby Slottsväg 40A - en välplanerad trea högst upp i huset med balkong i bästa läge! Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med vackra pardörrar och fiskbensparkett. Från vardagsrummet nås balkongen i högt och fritt läge. Vidare erbjuds ett praktiskt kök med gott om arbetsyta och plats för matgrupp till ca 4 personer. Två rymliga sovrum med inbyggda garderober. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin, samt separat wc i anslutning till ett av sovrummen. Hall med plats för avhängning, städskåp, samt ingång till klädkammaren.

Här bor du i en stor och stabil HSB förening med god ekonomi och som har bl.a. eget gym och bastu att hyra. Örby Slott är ett lugnt, barnvänligt och trivsamt område med närhet till kommunikationer med bussar till bl.a. Gullmarsplan, Älvsjö och Liljeholmen. Älvsjö centrum och dess pendeltåg och stora busstorg nås även på promenadavstånd. I närområdet finns b.la. Willys, samt handelsplatsen vid Västberga.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.