Johan skyttes väg 198 Älvsjö Centrum
Älvsjö Centrum

Johan skyttes väg 198

Stor 2:a precis intill Älvsjö C i charmig 30-tals fastighet

Såld

Stor 2:a precis intill Älvsjö C i charmig 30-tals fastighet

Välkomna till Johan Skyttes väg 198 och denna rymliga tvåa med Älvsjö centrum runt knuten. Efter 16 år är det dags för nya ägare att ta över denna välskötta lägenhet! Här bor du i en superbra förening som uppskattas av bostadsinnehavarna. På gården har man grillmöjligheter och två allmänna balkonger att nyttja. F.n. är det inga köer för att få parkeringsplats!

Bostaden erbjuder flertalet bevarade detaljer från byggåret, där såväl takhöjden om ca 2,7 m och spanjoletterna i fönstret är tidstypiska för 30-talet. Här bor du i en bostad med ett nyrenoverat kök, ett ljust vardagsrum samt ett stort sovrum med balkong. Badrummet är helkaklat och fräscht. I hallen ryms god plats för avhänging av ytterkläder. Vidare erbjuds gott om förvaringsytor i de generösa klädkamrarna. Ett perfekt hem för såväl förstagångsköparen, pendlaren som för den som värdesätter både närheten till stan och grönområdena.

Här bor du med direkt närhet till Älvsjö centrum och alla dess fördelar med service, kommunikationer, restauranger och caféer, samtidigt som du bor i mysig fastighet med vackra, blomstrande träd på gården. På promenadavstånd nås bland annat Älvsjöskogen med joggingspår, samt Långsjöbadet med bryggor och badklippor. Till bostaden hör ett källarförråd som finns i huset, likt tvättstugan som finns på samma plan.

Varmt välkomna att boka in er på visningarna!

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Zerina Teymur

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.