Villa till salu på Välkommen till Anuphas Park i Kathu, Phuket! i Phuket
Phuket

Välkommen till Anuphas Park i Kathu, Phuket!

Välkommen till detta eklektiska hem med , centralt beläget i hjärtat av Phuket.

Till salu

Välkommen till detta eklektiska hem med , centralt beläget i hjärtat av Phuket.

Upptäck din perfekta oas i hjärtat av Phuket i Anuphas Golf Ville – en utsökt fastighet som speglar en svensk konsthandlares dröm. Inbäddat i det livliga området Kathu, Thailand, är detta residens en symfoni av lokal design och kulturell rikedom.

Med tre sovrum på första våningen och en rymlig övre våning, rymmer denna bostad bekvämt 8-10 gäster. De sociala utrymmena inkluderar ett elegant vardagsrum, en inbjudande matsal och ett välutrustat kök med spis, fläkt, stor kyl och frys med en ismaskin - kulinariska läckerheter väntar i denna oas.

Den totala boytan sträcker sig över cirka 180 kvadratmeter och sitter på en 363 kvm stor tomt. Intill fastigheten ligger den prestigefyllda Phuket Golf and Country Club; övertag av ägarnas medlemskap kan diskuteras, vilket lovar en avkopplande och aktiv livsstil.

Utomhus finner man en mindre oas kring poolen, omgiven av palmer som ger en naturlig skugga mot solen samt växter från den lokala floran vilka inkluderar: mango- och passionsfruktträd, chiliväxter, orkidéer och teplantor.

Konstentusiaster kommer att frossa i den kurerade samlingen i residenset, med verk av kända samtida konstnärer som Jan Håfström, Ernst Billgren, Patrik Andine med flera. Ett verk vid namn "Johnny Walker?" av den ikoniska svenska konstnären Jan Håfström pryder fasaden vid poolen, vilket tillsammans med skulpturer, både inuti och utanpå, ger en touch av konstnärlig elegans till denna unika bostad – tillgänglig för överföring efter ömsesidig överenskommelse.

Säkerheten är av största vikt, med bevakade entréer och en personlig fjärrkontroll som säkerställer sinnesfrid. Omfamna en känsla av gemenskap med grannar året runt, en härlig blandning av thailändska lokalbefolkningen och globala medborgare.

Fastigheten har brukats av nuvarande ägare som en tillflyktsort som agerat värd för en myriad av deras personliga gäster, konstnärer och samlare, vilka dras till den vackra konsten och den sociala atmosfären.

Ta chansen att göra denna ombonade och väl omhändertagna villa i Anuphas Golf Ville till din egen - en lockande blandning av konstnärlig överflöd och tropiskt lugn. Njut av en artistisk livsstil där skönheten i Phuket utspelar sig utanför din dörr.

Visa mer
Välkommen till Anuphas Park i Kathu, Phuket! Välkommen till Anuphas Park i Kathu, Phuket! [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 15 000 000 THB
  • Antal rum: 5 rum varav 3 sovrum
  • Boarea: 180 kvm
  • Tomtarea: 363 kvm
  • Byggnadsår: 1996
  • Område: Phuket

15 000 000 THB

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Andreas Farkas

SMH Estate Phuket

Välkommen till Välkommen till Anuphas Park i Kathu, Phuket!

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
180 m² säljarens information
Tomtarea
363 kvm

Avstånd

Affärscentrum
6 000 m
Centrum
6 000 m
Flygplats
40 000 m
Golfbana
3 000 m
Hav
7 000 m
Mataffär
3 000 m
Sjukhus
5 000 m
Strand
7 000 m

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1996 
Byggnadstyp
2-plansvilla

Ekonomi

Utgångspris
15 000 000 THB

dokument

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Andreas Farkas

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Andreas Farkas

SMH Estate Phuket

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.