Villa till salu på Välkommen till Dream Village i Pa khlok, Phuket i Pa Khlok
Pa Khlok

Välkommen till Dream Village i Pa khlok, Phuket

Villa med fyra sovrum inom ett lugnt bostadsområde - 2 km från Mission Hill Golfklubb!

Till salu

Villa med fyra sovrum inom ett lugnt bostadsområde - 2 km från Mission Hill Golfklubb!

Detta tvåvåningshus, beläget i det internationella grannskapet Dream Village, huserar fyra sovrum och fyra badrum som är fördelade på 200 kvm boarea och en tomt på ca. 200 kvm. Huset ligger i ett lugn område på östkusten med flera utav Phuket's finaste stränder inom en 15-20 min bilfärd.

På nedervåningen finnes sovrummet, köket, två sovrum och två badrum. På övervåningen hitta man dem två sovrummen och badrummen samt en terass med utrymme för en grillstation och köksdel. Huset delar en 5 m x 12 m pool tillsammans med tre andra bostäder som omringar poolen.

Huset nyttjas främst för uthyrning vilket har generat en attraktiv årlig avkastning på ca. 10% till dess nuvarande ägare.

Varmt välkomna att kontakta oss för en visning av denna smakfulla bostad när ni är på plats!

Visa mer
Välkommen till Dream Village i Pa khlok, Phuket Välkommen till Dream Village i Pa khlok, Phuket [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 5 000 000 THB
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 165 kvm
  • Tomtarea: 700 kvm
  • Område: Pa Khlok

5 000 000 THB

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Andreas Farkas

SMH Estate Phuket

Välkommen till Välkommen till Dream Village i Pa khlok, Phuket

Övriga bilder

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
165 m² säljarens information
Tomtarea
700 kvm

Avstånd

Affärscentrum
15 000 m
Centrum
15 000 m
Flygplats
10 000 m
Golfbana
1 500 m
Hav
1 000 m
Mataffär
6 000 m
Pool
5 m
Sjukhus
10 000 m
Strand
9 000 m

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
2-plansvilla

Ekonomi

Utgångspris
5 000 000 THB

dokument

Allmänt om området

Pa Khlok är ett charmigt och växande område beläget i norra delen av Phuket, Thailand, och det erbjuder en utmärkt möjlighet för dem som är intresserade av att köpa fastigheter i denna region.

Pa Khlok är känd för sin lugna och fridfulla miljö, bort från de livliga turistmassorna som finns i andra delar av Phuket. Området är omgivet av frodig grönska, vackra landskap och fantastisk utsikt över Andamansjön, vilket ger en fridfull tillflyktsort för invånarna.

Trots sin lugna miljö är Pa Khlok bekvämt beläget nära viktiga bekvämligheter, vilket gör det till ett praktiskt val för både semesterfirare och permanentboende. Du hittar lokala marknader, butiker, restauranger och sjukvårdsinrättningar inom kort avstånd.

För dem som älskar att spendera tid på vattnet är Pa Khlok en idealisk plats. Området ligger nära flera småbåtshamnar, vilket gör det lätt att ägna sig åt båtliv, segling och andra vattenaktiviteter. Dessutom ligger några av Phukets vackra stränder inom en kort bilresa.

Som ett område på uppgång kan fastighetspriserna i Pa Khlok fortfarande vara relativt billigare än några av Phukets mer etablerade platser. Detta utgör en utmärkt investeringsmöjlighet för dem som vill köpa fastigheter som kan öka i värde över tiden.

Golfentusiaster kommer att bli glada över att veta att Pa Khlok är hem för flera golfbanor i världsklass. Dessa kurser erbjuder en fantastisk upplevelse för både erfarna spelare och nybörjare.

Om du funderar på att köpa fastighet som en investering, kan Pa Khloks lugna miljö och närhet till fritidsaktiviteter göra det till ett attraktivt val för semesteruthyrning eller långtidsuthyrning.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Andreas Farkas

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Andreas Farkas

SMH Estate Phuket

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.