Såld lägenhet på Nyproduktion i Kamala med Resortkänsla i Kamala
Kamala

Nyproduktion i Kamala med Resortkänsla

Lyxiga, fullt möblerade och nyproducerade lägenheter i stort komplex inom gångavstånd till stranden

Såld

Lyxiga, fullt möblerade och nyproducerade lägenheter i stort komplex inom gångavstånd till stranden

Projektet är bekvämt beläget i centrala Kamala nära Kamala High Street och bara 600 meter från stranden och kommer att bestå av 5 byggnader, vardera 7 eller 8 våningar höga. Enheterna finns i 2 rok och 3 rok, alla med vardagsrum, privat balkong, kök, och ett badrum för varje sovrum.

Beläget i centrala Kamala inom en kort promenad från den vackra Kamala Beach. I närheten finns gott om internationella och lokala restauranger, nattliv och nöjen, lokala butiker, närbutiker och världskända Café del Mar.

Projektutvecklingen har omfattande gemensamma utrymmen med ett brett utbud av fritidsfaciliteter inklusive en stor central pool, 2 infinitypooler på taket, ett fitnesscenter, dans- och yogastudio, hälsocenter och spa, barnklubb, bibliotek, konferenscenter, restauranger, kafé och en loungebar.

Tjänsterna som erbjuds inom projektet inkluderar en hotellreception, concierge, 24-timmars bevakning, uthyrningsservice, och en skyttelbuss som tar en till stranden.

Projektet räknar med en årlig avkastning på 7% och fördelaktiga betalningsplaner ges där du kan få upp till ett år på dig att betala hela köpesumman, du kan dock få nyttja boendet redan när 50% är betalt.

Visa mer

4 050 000 THB

Ansvarig mäklare

Andreas Farkas

SMH Estate Phuket

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

2 Bedrooms - 7