Villa till salu på Bangtao, Phuket i Bang Tao
Bang Tao

Bangtao, Phuket

Välkomna till Grand View Lagoon i Bangtao, Phuket -

Till salu

Välkomna till Grand View Lagoon i Bangtao, Phuket -

Nytt, spännande och modernt projekt i Bangtao med underbar bergs- och sjöutsikt. Byggt av en välrenommerad byggherre med över 15 års erfarenhet av att ha byggt i Phuket och främst Bangtao.

Visa mer
Bangtao, Phuket Bangtao, Phuket [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 30 900 000 THB
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 280 kvm
  • Tomtarea: 400 kvm
  • Byggnadsår: 2022
  • Område: Bang Tao

30 900 000 THB

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Andreas Farkas

SMH Estate Phuket

Välkommen till Bangtao, Phuket

Detta nya projekt med 25 lyxiga poolvillor ligger i en frodig tropisk miljö omgiven av berg som skapar en väldigt rogivande atmosfär. Trots det så ligger Grand View Lagoon väldigt bra till med ca. 5-8 min färd från Bangtao Beach och dess centrum. Varje villa kommer att ha en boyta på minst 280 kvadratmeter (3-4 RoK), stå på en tomt från ca. 340-1000 kvadratmeter, samt en privat pool och trädgård. Köket är modernt och fullt utrustat i Europeisk stil. Rummen är rymliga, öppna och ljusa med högt i tak och stora fönster som ger gott om ljusinsläpp. Till golvet har keramiska plattor, granit och natursten valts för enkelt underhåll. Villorna inreds med högkvalitativa inbyggda möbler från toppmärken, vilket gör detta boende till en perfekt plats att bo i permanent. Som investering kommer ett hus i detta projekt och läge generera goda hyresintäkter.

Projektets byggherre har 15 års erfarenhet av att bygga hus i Phuket och skapa hem för och tillsammans med kunden. Trots minimal marknadsföring och utan något visningshus har redan 7 tomter/hus sålts och 6 har reserverats och byggandet är i gång för fullt nu. Projektet förväntas att bli klart till och med slutet av 2023.

Priserna är satta i Thai baht och startar vid 27,225,000 baht

Övrigt:
- 24h Security
- Gemensamt Gym
- Avgift för skötsel av gemensamma utrymmen: 20 Baht/kvm/månad (betalas årligen)
- Ägande: Freehold eller Leasehold (beror på kundens vilja)

Övriga bilder

Om bostaden

Nytt, spännande och modernt projekt i Bangtao med underbar bergs- och sjöutsikt. Byggt av en välrenommerad byggherre med över 15 års erfarenhet av att ha byggt i Phuket och främst Bangtao.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
280 m²
Tomtarea
400 kvm

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2022 

Ekonomi

Utgångspris
30 900 000 THB

dokument

Allmänt om området

Bang Tao Beach (eller Bangtao) är en av de längsta stränderna i Phuket, halvvägs mellan Phuket flygplats och Patong Beach på öns västkust och en del av Cherngtalay-området. Med en så vacker sandsträcka är det ingen överraskning varför Bangtao har blivit hem för några av de största och mest lyxiga orterna på ön, som Banyan Tree Resort, Dusit Thani Laguna Phuket, Angsana Phuket Resort och SAii Laguna Phuket Resort. Bangtao är också där du kan hitta dussintals lokala restauranger och strandklubbar precis vid stranden och äta eller dricka med fötterna i sanden.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Andreas Farkas

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Andreas Farkas

SMH Estate Phuket

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

GVLagoon 01

GVLagoon 02

Bedroom