Villa till salu på Costa del Sol - Alhaurin de la Torre i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Alhaurin de la Torre

Till salu

Costa del Sol - Alhaurin de la Torre Costa del Sol - Alhaurin de la Torre [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 615 000 EUR
  • Antal rum: 12 rum
  • Boarea: 418 kvm
  • Område: Spanien

615 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Alhaurin de la Torre

Investeringsmöjlighet! Stor villa i Pinos de Alhaurin med 11 sovrum och 12 badrum som för närvarande drivs som en korttidsuthyrningsverksamhet med hög beläggning. Fastigheten är helt inhägnad och har gott om parkering för minst 6 bilar innanför grindarna, ett stort poolområde med intilliggande grillplats och matplats utomhus samt rymliga gemensamma utrymmen inomhus. Huset är byggt i två våningar och det finns totalt 11 sovrum, 8 med eget badrum och 3 sovrum med egen toalett som delar ett stort badrum. På nedervåningen finns de gemensamma utrymmena med en stor matsal, spelrum med biljardbord, stort vardagsrum och en trevlig inglasad terrass med reception. På övervåningen finns ett restaurangkök och de mer lyxiga rummen, ett med privat terrass. En hiss är installerad men används för närvarande inte och det finns en separat tvättstuga plus en trevlig blomsterträdgård med pergola. En fantastisk möjlighet att köpa en väl fungerande hyresfastighet, men kan även göras om till Bed and Breakfast eller konferenscenter. Boka visning idag!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
12 rum
Boarea
418 m²
Tomtarea
1 500 kvm

Ekonomi

Utgångspris
615 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder