Lägenhet till salu på Costa del Sol - Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Fuengirola Costa del Sol - Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 83 kvm
  • Pris: 349 000 EUR
  • Område: Spanien

349 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fuengirola

Rymlig lägenhet på 13:e våningen i Las Palmeras mitt i Fuengirola
Nu kan du bli lycklig ägare till en underbar lägenhet med ett av de allra bästa lägena i den populära staden Fuengirola. Las Palmeras ligger alldeles vid småbåtshamnen och med gångavstånd till tågstationen som bekvämt tar dig till Malagas flygplats på mindre än 30 minuter.
Köper du den här lägenheten så behöver du inte ha bil under din vistelse. På några minuters promenad har du allt du behöver av alla bekvämligheter Fuengirola erbjuder som butiker, stormarknader, restauranger och barer som ligger alldeles utanför dörren. Samt den fantastiska 7 km långa strandpromaden och de långgrunda sandstränderna.
Lägenheten har två sovrum och två badrum och ligger rakt i söderläge med fantastisk utsikt över hamnen och stranden. När du kommer in i lägenheten genom hallen har du till höger köksdelen som inte är inredd och redo att renoveras till din egen standard. Till vänster finns ett sovrum och ett badrum med badkar. Rakt fram ligger ett stort och ljust vardagsrum där terrassen är ombyggd till en rymlig matplats med en magnifik och öppen utsikt över havet och småbåtshamnen. Till höger om vardagsrummet ligger det stora huvudsovrummen med ett eget badrum.
Boka din visning snabbt innan den är borta!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
349 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder