Costa del Sol - Alhaurin de la Torre Spanien
Spanien

Costa del Sol - Alhaurin de la Torre

Till salu

Costa del Sol - Alhaurin de la Torre Costa del Sol - Alhaurin de la Torre [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 90 kvm
  • Pris: 308 000 EUR
  • Område: Spanien

308 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Alhaurin de la Torre

Vackert hörnradhus med 5 sovrum i centrum av Alhaurín de la Torre.
Alhaurín de la Torre är en vackert bevarad by i det inre av provinsen Málaga. Beläget bara 15 minuter från stranden, 10 minuter från motorvägen och 7 minuter från Malagas internationella flygplats är det idag en av de mest charmiga och välkända orterna på Costa del Sol.
Detta magnifika hus är byggt i tre våningsplan med följande fördelning. På bottenvåningen finns ett rymligt och ljust vardagsrum-matsal, ett kök, ett sovrum och en gästtoalett. En trappa upp finns två rymliga och soliga sovrum, ett komplett badrum med dusch och ytterligare ett sovrum som idag används som arbetsrum. Från detta tredje rum finns en trappa som tar oss upp till andra våningen där det femte sovrummet finns. Via en utgång från sovrummet kommer man ut till en stor och solig takterrass på 40 m2 där du har sol från morgon till kväll och där du kan njuta av de sköna sommarkvällarna. Terrassen har en fantastisk utsikt över till bergen som omger Alhaurín de la Torre. 30 meter bort från radhuset finns en stor gratis parkeringsplats där det alltid finns lediga platser året om.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
6 rum
Boarea
90 m²

Ekonomi

Utgångspris
308 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.