Lägenhet till salu på Costa del Sol - Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Fuengirola Costa del Sol - Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 100 kvm
  • Pris: 235 000 EUR
  • Område: Spanien

235 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fuengirola

Lägenhet 3 sovrum i centrum av i Fuengirola
Vill du bo centralt i Fuengirola med närhet till all service så är detta en perfekt lägenhet för dig. Det är en stor lägenhet med över 100 m2 byggnadsyta och den ligger bara några hundra meter från tågstationen. Här finns 3 sovrum, köp med frukostplats och ett trevligt vardagsrum med utgång till en terrass på 10 m2 med härlig utsikt över omgivningarna. De ligger på fjärde våningen och det finns hiss i huset.
När du kommer in i lägenheten har du först till vänster ett fristående kök och därefter kommer vi in i vardagsrummet med matsal. Från vardagsrummet/matsalen går till en korridor som tar oss till tre rymliga sovrum och ett stort badrum. Läget är helt perfekt och det är endast 350 meter till stranden och i närheten finns all service du kan tänkas önska dig för ett bekvämt liv. Vill du hyra ut den så har den en stor uthyrningspotential som kommer att ge dig goda hyresintäkter. Boka din visning snabbt om du är intresserad!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
235 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder