Villa till salu på Costa del Sol - Villa med 8 sovrum i Alhaurin de la Torre i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Villa med 8 sovrum i Alhaurin de la Torre

Till salu

Costa del Sol - Villa med 8 sovrum i Alhaurin de la Torre Costa del Sol - Villa med 8 sovrum i Alhaurin de la Torre [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 652 000 EUR
  • Antal rum: 9 rum
  • Boarea: 2500 kvm
  • Område: Spanien

2 652 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Villa med 8 sovrum i Alhaurin de la Torre

Villa med 8 sovrum och stora utrymmen för fester eller evenemang
Denna magnifika och unika fastighet ligger i Alhaurin de la Torre bara 20 km från Malaga stad. Den är byggd på en tomt på 20 000 m2 och är perfekt för en stor familj eller ett företag som vill arrangera olika typer av evenemang eller fester.
Projektet består av en själva villan i ett plan med ett stort vardagsrum och matsal med en vacker öppen spis, ett stort fullt utrustat kök, tre mycket rymliga sovrum varav två av dem har eget badrum samt en gästtoalett. Huset har en stor terrass från vilken du kan beskåda en stor del av trädgården och poolområdet. På sidan av huset finns ytterligare tre terrasser med grillplats samt tillgång till andra delar av huset.
Alldeles bredvid huvudbyggnaden finns tre fristående studiolägenheter samt två separata extra sovrum med egna badrum. Vidare finns i ytterligare en separat byggnad två mycket stora lokaler för fester eller andra evenemang. I den stora trädgården finns en enorm swimmingpool samt stora grönområden. Fastigheten har även en stor parkeringsyta med kapacitet för mer än 200 fordon.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
9 rum
Boarea
2500 m²
Tomtarea
20 300 kvm

Ekonomi

Utgångspris
2 652 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder