Costa del Sol - Villa utanför Fuengirola 500 m från stranden Spanien
Spanien

Costa del Sol - Villa utanför Fuengirola 500 m från stranden

Till salu

Costa del Sol - Villa utanför Fuengirola 500 m från stranden Costa del Sol - Villa utanför Fuengirola 500 m från stranden [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 775 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 270 kvm
  • Område: Spanien

775 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Villa utanför Fuengirola 500 m från stranden

Härlig villa med 4 sovrum i El Faro

Härligt nästan nybyggt hus byggt 2017 med ett fantastiskt läge bara 500 m från stranden med 4 sovrum och 4 badrum. Huset ligger i sydvästläge och har en öppen planlösning med vardagsrum och kök mot poolen samt utekök med pizzaugn! På takterrassen har du vacker utsikt mot havet och bergen och ett trevligt relaxområde med jacuzzi. Denna del kan även byggas in om man vill utöka huset. Man kommer in genom huvuddörren efter några trappsteg upp och möts av en hall och direkt till vänster ligger det rymliga köket och vardagsrummet med öppen planlösning. Denna delen vetter också mot poolen och både en vacker täckt terrass och öppna terrasser om man vill njuta i solen. På denna nivå finns också huvudsovrummet med eget badrum och utgång till trädgården och poolområdet, ytterligare 2 sovrum, 1 av dem med eget badrum och det andra med ett delat badrum som också används för gäster. En spiraltrappa tar dig ner till den lägre nivån, som nu används som lekrum för barn och tvättstuga och ett rymligt sovrum och stort badrum. Denna nivå kan också nås från entrén till parkeringen och kan därför göras om till en fristående lägenhet.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
270 m²

Ekonomi

Utgångspris
775 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.