Lägenhet till salu på Costa del Sol - Penthouse i Higuerón med 85 m2 terrass i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Penthouse i Higuerón med 85 m2 terrass

Till salu

Costa del Sol - Penthouse i Higuerón med 85 m2 terrass Costa del Sol - Penthouse i Higuerón med 85 m2 terrass [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 118 kvm
  • Pris: 850 000 EUR
  • Område: Spanien

850 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Penthouse i Higuerón med 85 m2 terrass

Lyxig Penthouse till salu i Higuerón West i den första fasen.

Denna takvåning har ett öppet kök med en köksö som leder ut till ett stort vardagsrum, 2 sovrum och 2 badrum med golvvärme. Från vardagsrummet kommer du ut ut till den stora terrassen på 72 m2 samt den mindre som är 12 m2 båda med en bedårande utsikt över havet och bergen. Det finns självklart varm och kall luftkonditionering i hela lägenheten och i priset ingår 2 parkeringsplatser och ett förråd i undervåningen. Alldeles bredvid Higueron West ligger Hilton Hotel som har en mängd faciliteter att erbjuda som gym, spa, bastu, paddelbanor, tennisbana, beachvolleyboll och flera pooler. Detta 5-stjärniga hotell har också flera restauranger som du kan njuta av. Higuerón West är ett unikt projekt med över 100 000 m2 parklandskap, oöverträffade faciliteter och concierge tjänster utformade för att ditt liv ska bli så bekvämt som möjligt för att uppnå större livskvalitet. Området Higueron ligger mycket strategiskt till med 10 minuters bilfärd till Fuengirola och Benalmádena, 20 miuter till Marbella och 15 minuter till Málagas internationella flygplats.
Vill du se den, vänta inte utan kontakta oss direkt!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
118 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
850 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder