Villa till salu på Costa del Sol - Nyrenoverad lantegendom i La Cala Golf i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Nyrenoverad lantegendom i La Cala Golf

Till salu

Costa del Sol - Nyrenoverad lantegendom i La Cala Golf Costa del Sol - Nyrenoverad lantegendom i La Cala Golf [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 999 000 EUR
  • Antal rum: 8 rum
  • Boarea: 493 kvm
  • Område: Spanien

1 999 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Nyrenoverad lantegendom i La Cala Golf

Stor lantegendom (Cortijo) med 7 sovrum

Detta ätt fantastiskt objekt för dig som vill bo lyxigt utanför tätbebyggda områden på Costa del Sol. Tomtmarken är totalt på 10.000 m2 varav 3.000 m2 är en privat anlagd trädgård med infinity pool och Jacuzzi. Egendomen ligger vid La Cala Golf som är en 5-stjärnig golfanläggning och det tar 15 minuter att köra ner till. Bostaden har en underbar entré med en stor trädörr som leder till en imponerande hall med högt i tak och med takbjälkar. Vardagsrummet har en öppen planlösning och sträcker sig över hela fastighetens bredd. På detta plan finns även ett sovrum, ett kontor, ett fullt utrustat kök och en terrass, med glasgardiner, som leder ut till trädgården. En trappa upp hittar man tre stora sovrum, alla med privata badrum. Det underbara huvudsovrummet har också en privat terrass med fantastisk utsikt. En trappa ned finns en separat gäst lägenhet på tre rum och kök samt två badrum. Här finns också en tvättstuga, ett extra rum samt en vinkällare. På sidan av fastigheten finns en charmig andalusisk innergård och vid entrén en stor uppfart med en täckt parkeringsplats för två fordon. Denna unika fastighet har fantastisk utsikt över landsbygden mot Mijasbergen och Medelhavet! La Cala Golfs klubbhus och hotell, med ett spa och restaurang sam tre 18-håls golfbanor att njuta av, ligger bara på ett par minuters köravstånd. Om ni letar efter lugn och ro i en vacker miljö och på en kort köravstånd till kusten, då är denna fastigheten ett måste!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
8 rum
Boarea
493 m²
Tomtarea
10 000 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 999 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder