Lägenhet till salu på Costa del Sol - Toppenfin 2 sovrumslägenhet i Mijas Golf i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Toppenfin 2 sovrumslägenhet i Mijas Golf

Till salu

Costa del Sol - Toppenfin 2 sovrumslägenhet i Mijas Golf Costa del Sol - Toppenfin 2 sovrumslägenhet i Mijas Golf [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 90 kvm
  • Pris: 265 000 EUR
  • Område: Spanien

265 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Toppenfin 2 sovrumslägenhet i Mijas Golf

Toppenfin 2 sovrums lägenhet i Mijas Golf

Denna golflägenhet med två sovrum ligger i ett fantastiskt komplex med en underbar utsikt över golfbanan. Lägenheten är rymlig med en privat terrass på 15 m2 som har utsikt över poolerna, trädgårdarna och fairways på golfbanan. Det stora sovrummet har ett eget badrum och det andra sovrummet har ett separat badrum. Vidare finns ett fullt utrustat kök och vardagsrum och matplats. Detta golfkomplex i frontlinjen erbjuder utmärkta faciliteter och det finns bl a en bar och restaurang med liveunderhållning varje vecka för boende. De två uppvärmda utomhuspoolerna ligger bland underbara subtropiska trädgårdar och har utsikt över golfbanan. Det finns också en uppvärmd inomhus pool, ett gym, jacuzzi och ett snookerrum. Denna fantastiska golflägenhet ligger bara några minuters bilresa från staden Fuengirola med sina många restauranger, affärer och turistattraktioner samt stränder och en strandpromenad och ligger bara tjugo minuters bilresa från Malagas flygplats.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
265 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder