Lägenhet till salu på Costa del Sol - Fantastik penthouse i Torrequebrada i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fantastik penthouse i Torrequebrada

Till salu

Costa del Sol - Fantastik penthouse i Torrequebrada Costa del Sol - Fantastik penthouse i Torrequebrada [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 138 kvm
  • Pris: 820 000 EUR
  • Område: Spanien

820 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fantastik penthouse i Torrequebrada

Fantastik 3 sovrums penthouse i Torrequebrada

Takvåningen ligger i området Costaquebrada som är en del av Torrequebrada. Här säljer vi en penthouse med 3 sovrum och 2 badrum med en total yta på 138 m2. Av den ytan är 98 m2 själva bostadsytan och så tillkommer det bästa med den här lägenheten. En otrolig terrass på 40 m2 med en svårslagen utsikt över Medelhavet. Här kan du njuta av solen hela dagen. Lägenheten är helt tom och du har möjlighet att reformera den helt efter din egen smak. De gemensamma anläggningar är utmärkta med tropiska trädgårdar och den gemensamma poolen. Från de gemensamma trädgårdarna kan du komma åt vägen till stranden och flera mycket bra restauranger. Då når terrassen både från vardagsrummet och från det stora sovrummet. Parkering finns inomhus i källarplanet.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
138 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
820 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder