Costa del Sol - Marklägenhet i Colinas de Calahonda Spanien
Spanien

Costa del Sol - Marklägenhet i Colinas de Calahonda

Till salu

Costa del Sol - Marklägenhet i Colinas de Calahonda Costa del Sol - Marklägenhet i Colinas de Calahonda [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 101 kvm
  • Pris: 189 000 EUR
  • Område: Spanien

189 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Marklägenhet i Colinas de Calahonda

Lägenhet på bottenvåningen i Calahonda

Härlig lägenhet på bottenvåningen med havsutsikt belägen i ett trevligt komplex i Calahonda alldeles i närheten av golfklubben La Siesta Golf. Lägenheten består av 2 sovrum och 2 badrum, ett trevligt fullt utrustat kök halvöppet på det ljusa vardagsrummet/matsalen. Du har direkt tillgång till den gemensamma trädgården och till en stor gemensam terrass. I området finns en stor utomhuspool och dessutom finns det en uppvärmd inomhus pool så att du kan njuta av att bada på sommaren och på vintern. Det finns en gemensam parkeringsplats för samtliga lägenhets ägare. Alldeles utanför komplexet finns en busshållplats där du kan en buss som går till Miramar Shopping Center i Fuengirola.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
101 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
189 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.