Radhus till salu på Costa del Sol - Charmigt radhus i Benalmadena i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Charmigt radhus i Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - Charmigt radhus i Benalmadena Costa del Sol - Charmigt radhus i Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 70 kvm
  • Pris: 230 000 EUR
  • Område: Spanien

230 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Charmigt radhus i Benalmadena

Charmigt radhus i Torremar Benalmadena

Detta är ett pittoreskt radhus beläget i det mycket populära och eftertraktade området Torremar som ligger i Benalmadena kommun och granne med Rerserva del Higueron. Det är bara 5 minuters med bil till stranden och till det charmiga Benalmadena Pueblo.
Fastigheten är byggd i två plan och när du kommer in har du först ett ljust och luftigt vardagsrum med matplats, öppet kök och gästtoalett. Via en trapp kommer du ner till nedre våningen där det finns två sovrum och ett badrum. Terrasserna som man när via vardagsrummet och stora sovrummet ligger i västerläge och har utsikt över grönskande mark med apelsinträd och tropiska växter. I området finns gemensam parkering, pool och trädgårdar. Detta är ett mycket lugnt område med mycket natur runt omkring och bara en kort bilresa bort har du stränder, skolor, affärer och restauranger. Fastigheten är välskött och omhändertagen och säljs möblerad och färdig att flytta in omgågende.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²

Ekonomi

Utgångspris
230 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder