Costa del Sol - Radhus i La Cala med havsutsikt Spanien
Spanien

Costa del Sol - Radhus i La Cala med havsutsikt

Till salu

Costa del Sol - Radhus i La Cala med havsutsikt Costa del Sol - Radhus i La Cala med havsutsikt [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 130 kvm
  • Pris: 237 900 EUR
  • Område: Spanien

237 900 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Radhus i La Cala med havsutsikt

Radhus i La Cala de Mijas med havsutsikt

Underbart duplex radhus med spektakulär utsikt över havet och bergen i området Las Terrazas de Calamijas. Huset har en total yta på 120 m2 fördelat på två våningar. Huset nås från en vacker veranda som leder in till bottenvåningen där det finns ett trevligt vardagsrum/matsal, ett öppet kök fullt utrustat med vitvaror och ett stort badrum där en dusch enkelt kan installeras. Den andra våningen är fördelad i två stora sovrum med inbyggda garderober och ett badrum en suite till det stora sovrummet och ytterligare ett badrum. Samt en stor härlig terrass på ca 30 m2. Las Terrazas de Calamijas är ett inhägnat och tryggt område med trädgård, två pooler och paddel tennisbanor. Det tar bara fem minuter med bil till stranden och till det charmiga byn La Cala de Mijas med alla typer av tjänster som stormarknader, restauranger, kaféer, butiker i allmänhet och även nära till en trevlig 9-håls golfbana. Garage och förråd ingår i priset.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
3 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
20 kvm

Ekonomi

Utgångspris
237 900 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.