Costa del Sol - Lägenhet i Princess Park i Calahonda Spanien
Spanien

Costa del Sol - Lägenhet i Princess Park i Calahonda

Till salu

Costa del Sol - Lägenhet i Princess Park i Calahonda Costa del Sol - Lägenhet i Princess Park i Calahonda [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 108 kvm
  • Pris: 235 000 EUR
  • Område: Spanien

235 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Lägenhet i Princess Park i Calahonda

Lägenhet med 2 sovrum i Calahonda

Denna härliga lägenhet ligger i den populära området Princess Park i Calahonda. Den har 2 sovrum och 2 badrum och en härlig terrass på 20 m2. Vidare finns ett stort vardagsrum/matsal och ett fullt utrustat kök med gett grovkök. Det stora sovrummet har ett eget badrum med badkar och dubbla handfat i marmor. Det finns också ett gäst duschrum. I det gemensamma området finns fyra pooler att välja mellan, utrustade med solstolar, duschar och toaletter. Det finns även en underjordisk parkeringsplats som hör till lägenheten med hiss som går rakt upp till ytterdörren. Hissen kan även nås från huvudentrén till huset. Det finns ett kommersiellt centrum med restauranger och barer bara 700 meter från fastigheten. La Siesta Golf ligger också i närheten liksom tennisklubben Club del Sol. Calahonda har ett brett utbud av restauranger från hela världen och även många barer att välja mellan och den det ligger nära den berömda Cabopino-hamnen med sin fantastiska strand med vattensporter och restauranger. Lägenheten ligger en halvtimmes bilresa från Malaga flygplats.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
108 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
235 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.