Lägenhet till salu på Costa del Sol - Penthouse med 30 m2 terrass i Calahonda i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Penthouse med 30 m2 terrass i Calahonda

Till salu

Costa del Sol - Penthouse med 30 m2 terrass i Calahonda Costa del Sol - Penthouse med 30 m2 terrass i Calahonda [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 122 kvm
  • Pris: 230 000 EUR
  • Område: Spanien

230 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Penthouse med 30 m2 terrass i Calahonda

Penthouse med 3 sovrum i Calahonda

En spektakulär panoramautsikt över Calahonda och havet. Den består av en rymlig hall, fullt utrustat kök med fönster och integrerad tvättstuga, vardagsrum med öppen spis, högt välvt tak som ger en härlig känsla av rymd och direkt tillgång till terrassen, samt två sovrum (ett med eget badrum) och två toaletter. En trappa upp ligger ett vindsrum på15 m med snedtak som kan används som kontor eller omklädningsrum. Terrassen på 30 m2 är lägenhetens pärla med en oslagbar panoramautsikt över Medelhavet och söderläge som garanterar sol hela dagen. I de gemensamma området finns två pool områden samt trädgårdar och omfattande parkeringsområden. I närheten finns en busshållplats och du kan gå till restauranger som Miel & Nata, en stor hundpark och en lekplats. Det är bara 5 minuter med bil till stränderna i Calahonda och restauranger, stormarknader och andra service tjänster.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
122 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
230 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder