Costa del Sol - 4 sovrum parhus i nedre Calahonda Spanien
Spanien

Costa del Sol - 4 sovrum parhus i nedre Calahonda

Till salu

Costa del Sol - 4 sovrum parhus i nedre Calahonda Costa del Sol - 4 sovrum parhus i nedre Calahonda [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 475 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 155 kvm
  • Område: Spanien

475 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - 4 sovrum parhus i nedre Calahonda

Parhus med 4 sovrum i nedre Calahonda

Ett vackert parhus i ett mindre bostadsområde med bara nio hus. På entréplan finns en gäst-WC, ett fint kök med tvättstuga och serveringslucka mot ett ljust vardagsrum/matsal med takbjälkar, öppen spis samt en enorm terrass med utsikt över de grönskande trädgårdarna. Från terrassen finns en trappa som leder ner till trädgården. Den sydligt belägna terrassen har en täckt och skuggig del samt ett förråd som ansluter till carporten. Från vardagsrummet finns det en trappa till nedre plan där man finner fyra sovrum, varav två har privata badrum och tillträde till trädgården, samt en stor tvättstuga och förråd. Här finns det finns en grind som leder ut till det lummigt gröna gemensamma området med pool. Vid ingången till villan finns en liten privat trädgård och en privat parkeringsplats.
Stranden och de flesta bekvämligheterna ligger på få minuters köravstånd och i närheten ligger La Siesta Golfs klubbhus.
En fantastisk möjlighet att förvärva en villa i ett mycket eftersökt bostadsområde! Bostäder som denna kommer sällan ut på marknaden!

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
155 m²
Tomtarea
260 kvm

Ekonomi

Utgångspris
475 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.