Costa del Sol - Lägenhet på bottenvåningen i Calanova Golf Spanien
Spanien

Costa del Sol - Lägenhet på bottenvåningen i Calanova Golf

Till salu

Costa del Sol - Lägenhet på bottenvåningen i Calanova Golf Costa del Sol - Lägenhet på bottenvåningen i Calanova Golf [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 83 kvm
  • Pris: 190 000 EUR
  • Område: Spanien

190 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Lägenhet på bottenvåningen i Calanova Golf

Lägenhet i lyxiga Calanova Gran Golf komplexet

Denna ljusa lägenhet ligger på bottenvåningen och har 2 sovrum och 2 badrum med flera terrasser. I området finns 2 pooler omgiven av tropiska trädgårdar samt lekplats för barn. Detta är den perfekta platsen att koppla av och njuta av 300 dagar av solsken och värne. När du kommer in i lägenheten har du först en stor privat terrass som leder in till entréhallen. Fastigheten har ett fullt utrustat kök med högkvalitativa vitvaror, inklusive fläkt, diskmaskin och kyl och frys. Det stora vardagsrummet leder ut till den större terrassen på framsidan av fastigheten med utsikt mot trädgården och golfbanan. I hela lägenheten finns varm och kall luftkonditionering. Till fastigheten hör en parkeringsplats och ett förråd. 5 minuters bilresa till affärerna, sandstränderna och fiskebyn La Cala de Mijas. 15 minuters bilresa till Fuengirola och Marbella och 25 minuter till Malaga flygplats.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
190 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.