Radhus till salu på Costa del Sol - Stort radhus i Torreblanca nära Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Stort radhus i Torreblanca nära Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Stort radhus i Torreblanca nära Fuengirola Costa del Sol - Stort radhus i Torreblanca nära Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 156 kvm
  • Pris: 360 000 EUR
  • Område: Spanien

360 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Stort radhus i Torreblanca nära Fuengirola

Fantastiskt och rymligt radhus i 4 plan

Fantastiskt och rymligt radhus i 4 plan med gemensamma trädgårdar och pooler i utkanten av Fuengirola i det vackra bostadsområdet Torreblanca. Radhuset har fyra sovrum, tre badrum och tre terrasser. Två terrasser finns på bottenvåningen och den större terrassen är ett solarium på översta våningen och har en fantastisk utsikt. Det fjärde sovrummet ligger i en vindsvåning med direkt tillgång till solariet där man kan njuta av den vackra utsikten över Medelhavet. Det stora sovrummet har ett eget badrum med bubbelpool och ett omklädningsrum. Alla rum har inbyggda garderober. Vid entrén finns en privat terrass som leder till entréhallen och en mycket rymlig matsal. På denna bottenvåning finns också en gästtoalett och ett oberoende fullt utrustat kök med alla apparater. Den har ett fönster och utgång på baksidan från gatan precis intill garaget med en privat terrass och en andra ingång till den motsatta sidan av vardagsrummet som har utsikt över trädgården och de gemensamma poolerna. Den har också luftkonditionering och har öst-västlig orientering så att den har sol hela dagen. Stranden ligger 1 km bort med en vacker strandpromenad där du kan njuta av alla typer av restauranger, både lokala och internationella. Fuengirola ligger bara 1 km bort med alla typer av tjänster. Denna fantastiska fastighet representerar ett fantastiskt värde för pengarna.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum
Boarea
156 m²

Ekonomi

Utgångspris
360 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder