Costa del Sol - Radhus i Torreblanca Spanien
Spanien

Costa del Sol - Radhus i Torreblanca

Till salu

Costa del Sol - Radhus i Torreblanca Costa del Sol - Radhus i Torreblanca [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 197 kvm
  • Pris: 450 000 EUR
  • Område: Spanien

450 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Radhus i Torreblanca

Välkommen till detta härliga ljusa radhus med vacker utsikt!

Detta läge är precis perfekt för dig som vill bo nära all service i stan, men ändå inte i centrum! Här bor du med gångavstånd till allt du behöver i vardagen. Du kommer också åt den vackra La Gaviota-stranden inom en kort fem minuters promenad och promenader uppför kullarna bakom huset kommer du mycket snart att hitta massor av vandringsleder som leder upp i Mijas-bergsområdet. Detta charmiga radhus byggdes 2006 enligt de nya byggnormerna, i kvalitetshänseende en viktig detalj. När vi kommer in i huset öppnar sig det välkomnande och rymliga vardagsrummet och matsalen framför oss och med en mysig öppen spis nu med en braskamin installerad. Framför en fin balkong med en liten loungegrupp och middagsbord med utsikt över Fuengirola och havet. Vid entréplan finner vi även ett separat kök, gästtoalett och ett förråd. På första våningen finns 3 sovrum, alla mycket välutrustade med garderober och 2 nyrenoverade badrum. På övervåningen finns ytterligare ett vardagsrum med öppet kök i anslutning till takterrassen, där du njuter av soliga och varma dagar och kvällar med sin öppna vackra utsikt. Du kan också komma in i huset från det privata garaget med plats för 1(-2) bilar och gott om förvaringsutrymme, beläget på bottenvåningen. Radhuset har ett privat garage och en gemensam pool.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
197 m²

Ekonomi

Utgångspris
450 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.