Villa till salu på Costa del Sol - Lyxig villa med 6 sovrum i Calahonda i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Lyxig villa med 6 sovrum i Calahonda

Till salu

Costa del Sol - Lyxig villa med 6 sovrum i Calahonda Costa del Sol - Lyxig villa med 6 sovrum i Calahonda [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 365 000 EUR
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 385 kvm
  • Område: Spanien

1 365 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Lyxig villa med 6 sovrum i Calahonda

Lyxig fristående villa i Calahonda

Detta är en rymlig villa med 6 sovrum belägen i ett mycket populärt område i mitten av Calahonda. Byggt 2002 med en rustik stil till fastigheten var detta ett familjehem som nu är redo för en ny ägare. Kvaliteter genomgående är av god kvalitet och är i gott skick. Om en modern stil önskas skulle fastigheten kräva renovering. En gated entré vetter mot en uppfart med mogna häckar och Bougainvillea som ger skugga och avskildhet som slutar i parkering för 3 bilar. Huvuddörren vetter mot en skuggig inre entré och en extern uteplats med en vattenfontän. Denna nivå är fördelad mellan en stor lounge med 2 våningsplan och en separat matplats med högt i tak och träbjälkar. En öppen spis och gas centralvärme ger värme under de kallare månaderna. Altandörrar från loungen leder till stora lägre täckta terrassområden, en stor trädgård och en privat pool. Ett fullt utrustat kök leder också till trädgården och ger tillräckligt med utrymme för en frukostmatsal. Slutligen på denna nivå finns det en gästtoalett, 2 dubbelrum båda med eget badrum, ett med en klädkammare. Den övre våningen har 2 dubbelrum ett med en liten terrass och ett komplett badrum med jacuzzi som servar båda sovrummen. lägre nivå av fastigheten erbjuder en stor öppen planlösning, naturligt upplyst, 2 dubbelrum som för närvarande används som förråd, ett badrum och ytterligare förvaringsytor. Denna nivå har också tillgång till trädgården på fastigheten. En rymlig villa med massor av potential att användas som ett familjehem eller en fantastisk semesterort. Fastigheten har solpaneler installerade.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
7 rum
Boarea
385 m²
Tomtarea
1 190 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 365 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder