Costa del Sol - Penthouse mitt i centrala Fuengirola Spanien
Spanien

Costa del Sol - Penthouse mitt i centrala Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Penthouse mitt i centrala Fuengirola Costa del Sol - Penthouse mitt i centrala Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 80 kvm
  • Pris: 485 000 EUR
  • Område: Spanien

485 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mia Wäpneborg

Sales

Välkommen till Costa del Sol - Penthouse mitt i centrala Fuengirola

Takvåning centralt i Fuengirola vid hamnen

En unik och exklusiv takvåning i två plan med en fantastisk utsikt och ett perfekt läge med nära till alla bekvämligheter du behöver.
Takvåningen ligger i komplexet Las Palmeras nära Medelhavet och Fuengirolas småbåtshamn. På bottenvåningen har vi en hall, ett rymligt vardagsrum med utgång till den stora terrassen och där du kan njuta av en härlig utsikt över kusten och havet medan du kan njuta av goda måltiden i soluppgången eller solnedgången. På samma nivå finns ett litet oberoende och fullt utrustat kök, två dubbla sovrum med garderober samt två badrum. På övervåningen hittar vi en härlig solterrass med privat pool och stora ytor för avslappning och solning och där du kan njuta av panoramautsikten över kusten från öst till väst och där du kan arrangera grillfester med vänner eller familj. I bostadskomplexet finns dessutom en gemensam pool och och det finns tre hissar tillgängliga vilket är utmärkt ur säkerhetssynpunkt.
I de gemensamma kostnaderna ingår vatten, el och sophämtning. En fantastisk möjlighet att köpa din drömlägenhet i Fuengirola.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
485 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.