Villa till salu på Costa del Sol - Ridcenter eller hotell i Coin i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Ridcenter eller hotell i Coin

Till salu

Costa del Sol - Ridcenter eller hotell i Coin Costa del Sol - Ridcenter eller hotell i Coin [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 900 000 EUR
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 893 kvm
  • Område: Spanien

1 900 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Ridcenter eller hotell i Coin

PERFEKT RIDCENTRUM ELLER LANTLIGT HOTELL.

Exklusiv objekt lämpligt som ett ridcenter eller en hotellverksamhet. Det finns utmärkta kommunikationer med en belägenhet bara några minuter från centrum av Coin och 30 minuter från Malaga och Marbella.
Tomten på 70 000 m² är helt inhägnad och huset har sin egen brunn och en vatten depå. Huset kräver renovering men det är helt perfekt för att driva ett ridcenter eller ett lantligt hotell.
Stor hästhage
600 m² lager
Stort hus på 300m²
Verkstad 300m²
Stallar för 10 hästar

Byn Coín ligger bara 20 minuters (35 km.) bilresa från Málaga och flygplatsen. Stränderna på Costa del Sol ligger bara 30 minuters (26 km) bilresa bort.
Coin ligger på norra foten av Sierra de Mijas, inre Málaga, med utsikt över den spektakulära Guadalhorce-dalen, ett av de mest bördiga områdena i södra Spanien, där det vackra landskapet är täckt av fruktträdgårdar och jordbruksmark och erbjuder vacker utsikt över bergen. Staden i sig har vuxit i popularitet och har blivit en destination för utländska invånare som vill bo i en mer autentisk andalusisk miljö. Staden erbjuder bra shopping, restauranger och fritids faciliteter och ligger bara 20 minuters bilresa från kuststaden Marbella.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
7 rum
Boarea
893 m²
Tomtarea
75 000 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 900 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder