Lägenhet till salu på Costa del Sol - Marklägenhet strax utanför Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Marklägenhet strax utanför Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Marklägenhet strax utanför Fuengirola Costa del Sol - Marklägenhet strax utanför Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 121 kvm
  • Pris: 375 000 EUR
  • Område: Spanien

375 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Marklägenhet strax utanför Fuengirola

Lägenhet i Club la Costa Santa Cruz
Detta är en ljus och rymlig lägenhet på bottenvåningen i området Club la Costa Santa Cruz Resort som ligger strax utanför Fuengirola.
Denna ljusa och rymliga lägenheten ligger på bottenvåningen och i en av de bästa orterna på Costa del Sol, där du kan njuta av lugn och ro och bara ha 5 minuters bilresa till Fuengirola och La Cala de Mijas. Lägenheten ligger i sydväst läge vilket ger inte bara gott om naturligt ljus hela dagen lång, utan inbjuder dig också till en fantastisk solnedgång med utsikt över den egna trädgården och den vackra gemensamma poolen. Lägenheten är stor med hela 121 kvm, bostadsyta och den är perfekt för att bo året runt eller som ett lyxigt andra hem. Lägenheten är fördelad på ett vardagsrum med direkt tillgång till terrassen och trädgården, där du kan koppla av i din egen jacuzzi. Det finns ett fullt utrustat öppet kök, master bedroom med eget badrum och jacuzzi samt ett andra sovrum som har ett separat badrum. Det finns många parkeringsplatser nära komplexet. Det är också bara 5 minuters gångavstånd till stranden.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
121 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
375 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder