Villa till salu på Costa del Sol - Villa med 5 sovrum i Mijas Costa i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Villa med 5 sovrum i Mijas Costa

Till salu

Costa del Sol - Villa med 5 sovrum i Mijas Costa Costa del Sol - Villa med 5 sovrum i Mijas Costa [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 225 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 560 kvm
  • Område: Spanien

1 225 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Villa med 5 sovrum i Mijas Costa

Vacker villa med panoramautsikt i Mijas Costa

Detta är en vacker ny villa i modern andalusisk stil med 5 sovrum och 5 badrum och med en total byggnads volym på 560 m2 och terrassyta på 110 m2.
När du kommer in i villan har du först en rymligt vardagsrum med dubbel takhöjd och takfönster. Huset har byggts med massor av fönster för att ge ljus och ljus. Byggherren har många års erfarenhet av att bygga villor och vet vad som är viktigt i ett hus och av den anledningen har endast de bästa materialen använts. Från vardagsrummet har du direkt utgång till den stora terrassen samt trädgården och poolen. Den vackra trädgården har utformats med omsorg med hjälp av växter och träd. På kvällen kan du koppla av med en BBQ och i detta rymliga område. Köket är stort och har en öppen planlösning mot matsalen med en direkt utgång till trädgården. På denna våning hittar du också 2 dubbla sovrum med egna badrum, varav det ena har direkt utgång till den stora terrassen. På övervåningen har du 3 sovrum med ena badrum. Det stora sovrummet har en privat terrass med fantastisk utsikt över kusten och havet och på en klar dag kan du till och med se ända till Afrika. Du kan sitta med ett glas vin och titta på den hisnande utsikten hela dagen. Det andra sovrummet har också direkt tillgång till en privat terrass med vacker utsikt och det tredje sovrummet ligger på baksidan av huset. I källaren har du ett rymligt garage på 160 m2 med plats för att parkera 3 bilar och här finns också ett grovkök. I källarvåningen finns fortfarande tillräckligt med utrymme kvar för att göra ett biorum, gym eller sällskapsrum.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
560 m²
Tomtarea
670 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 225 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder