Costa del Sol - Toppenfin villa med 6 sovrum i Benalmadena Spanien
Spanien

Costa del Sol - Toppenfin villa med 6 sovrum i Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - Toppenfin villa med 6 sovrum i Benalmadena Costa del Sol - Toppenfin villa med 6 sovrum i Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 600 000 EUR
  • Antal rum: 7 rum
  • Boarea: 438 kvm
  • Område: Spanien

1 600 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Toppenfin villa med 6 sovrum i Benalmadena

Nybyggd villa med 6 sovrum i Benalmadena

Helt fantastisk helt ny modern villa i två plan färdig för inflyttning. Villan har 6 sovrum och 6 badrum och är totalt på 438 m2 byggnadsyta och med en tomt på 1.093 m2. Villan ligger i ett av de mest eftertraktade områdena mellan Benalmadena Pueblo och havet där du kan njuta av det goda livet i Spanien. Det tar bara 15 minuter att gå ner till stranden och till Benalmadena Pûeblo tar det 10 minuter. Designad i en modern minimalistisk stil med stora terrasser och stora fönster som maximerar det naturliga ljuset och ger en bedårande havsutsikt. Från entréhallen med dubbla takhöjder kommer du in i den extremt rymliga loungen med matplats och lyxigt fullt utrustat designkök. Det finns en stor täckt terrass utanför loungen som är underbar för alla härliga middagar medan du avkopplat ser ut över havet. Fördelningen är att 3 av sovrummen ligger på bottenvåningen och de övriga tre på övre våningen. En fantastisk funktion är att alla 6 sovrummen har sitt eget badrum och kvaliteten på utförande och efterbehandling är utmärkt. Från sovrummen på nedre planet har du också direkt utgång till trädgården och poolen. Huset ligger i söderläge och du kan njuta av solsken hela dagen. Runt poolen finns terrassutrymme och även flera palmer samt också en utomhus dusch. I villan finns även ett gymrum samt en stor jacuzzi. Tågstationen i Torremuelle ligger bara 10 minuters promenad bort och ger dig direkt tillgång till Malaga flygplats. Du har Puerto Marina bara 10 minuters bilresa bort och 3 golfbanor inom 10 minuters bilresa. Detta är verkligen en av de bästa lyxvillorna vi har till salu med ett mycket intressant pris. Kontakta oss för en omedelbar visning.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
7 rum
Boarea
438 m²
Tomtarea
1 093 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 600 000 EUR

dokument

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.