Costa del Sol - Härligt penthouse i Benalmadena Spanien
Spanien

Costa del Sol - Härligt penthouse i Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - Härligt penthouse i Benalmadena Costa del Sol - Härligt penthouse i Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 127 kvm
  • Pris: 309 995 EUR
  • Område: Spanien

309 995 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Härligt penthouse i Benalmadena

Takvåning i Finca Doña María i Benalmadena

En fantastiskt fin penthouse lägenhet i det populära och trevliga området Doña María i Benalmadena. Denna fastighet är totatalt på 127 m2 byggnadsyta och ligger på fjärde våningen med hiss och har den vackraste utsikten över Medelhavet, golfbanor, och naturligtvis ligger den i ett mycket lugnt område bara 1,7 km från den berömda Torrequebrada stranden. En rymlig lägenhet med 2 sovrum, 2 badrum där master bedroom har ett eget badrum, terrassen som är 40 m2 har en täckt del för de mycket få regniga dagarna och den öppna delen där de nuvarande ägarna har valt att installera en markis. Den har ett kombinerat vardagsrum och matplats i öppen planlösning, ett fullt utrustat kök och badkar i båda badrummen. Det finns en privat täckt mycket rymlig parkeringsplats som ingår i priset där det finns möjlighet att bygga ett förråd i hörnet om det behövs.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
127 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
309 995 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.