Lägenhet till salu på Costa del Sol - Fin lägenhet i Calahonda med ett sovrum i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fin lägenhet i Calahonda med ett sovrum

Till salu

Costa del Sol - Fin lägenhet i Calahonda med ett sovrum Costa del Sol - Fin lägenhet i Calahonda med ett sovrum [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 64 kvm
  • Pris: 191 000 EUR
  • Område: Spanien

191 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fin lägenhet i Calahonda med ett sovrum

Lägenhet med 1 sovrum i Calahonda

Fantastisk fin lägenhet med 1 sovrum som ligger nära den berömda träbron Mijas Coastal Boardwalk och stranden i ett inhägnat och lugnt bostadsområde i Calahonda.
Det ligger 200 meter från havet i ett område med fina trädgårdar, gemensamma pooler och med 3 ingångar till stranden. Lägenheten ligger nära Torre de Calahonda och stränderna Cabopino och Calahonda. Området har ett brett utbud av restauranger, butiker, apotek och även stormarknader. Det ligger bara 20 minuter från Marbellas centrum och 45 minuter från Malagas flygplats. Lägenheten har en yta på 68 kvadratmeter med ett mycket rymligt vardagsrum-matsal som vetter mot en terrass med tillgång till parkeringen och även till resten av området. Köket är öppet och ansluter till vardagsrum/matsal. I priset ingår en parkeringsplats.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
191 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder