Radhus till salu på Costa del Sol - Radhus Arroyo de la Miel i Benalmadena i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Radhus Arroyo de la Miel i Benalmadena

Till salu

Costa del Sol - Radhus Arroyo de la Miel i Benalmadena Costa del Sol - Radhus Arroyo de la Miel i Benalmadena [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 169 kvm
  • Pris: 360 000 EUR
  • Område: Spanien

360 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Radhus Arroyo de la Miel i Benalmadena

Radhus i Arroyo de la Miel

Arroyo de la Miel ligger i kommunen Benalmadena som är uppdelad i tre olika områden. Högst upp ligger Benalmadena Pueblo som är en charmig vitkalkad andalusisk by. I söder finns Benalmadena Costa som är turistområdet nära stranden där du kan njuta av barer, restauranger, köpcentra och den härliga sandstranden. Mellan dessa två områden ligger Arroyo de la Miel som är en underbar by med fantastiska butiker, och mycket bra restauranger och fritidsaktiviteter. Radhuset är byggt i två plan och har fem sovrum och fyra badrum och en total bostadsyta på 169 m2. Radhuset är uppdelat i fyra våningar och har fem sovrum och fyra badrum och en total bostadsyta på 169 m2. De stora terrasserna fyller huset med ljus med sina stora fönster. Huset har garage i den underjordiska delen av huset, men det finns även möjlighet att parkera vid husets entré. Det mysiga radhuset ligger i ett lugnt och trevligt bostadskomplex med stora grönområden och en gemensam simbassäng. Komplexet har ett mycket bra läge med all service i närheten och ligger bara 15 minuters bilfärd till Malagas internationella flygplats och 20 minuter till storstaden Malaga.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
6 rum
Boarea
169 m²
Tomtarea
169 kvm

Ekonomi

Utgångspris
360 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder