Lägenhet till salu på Costa del Sol - Lägenhet i Puerto Marina, Benalmadena Costa i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Lägenhet i Puerto Marina, Benalmadena Costa

Till salu

Costa del Sol - Lägenhet i Puerto Marina, Benalmadena Costa Costa del Sol - Lägenhet i Puerto Marina, Benalmadena Costa [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 62 kvm
  • Pris: 319 000 EUR
  • Område: Spanien

319 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Lägenhet i Puerto Marina, Benalmadena Costa

Takvåning i Puerto Marina i Benalmadena

Modern lägenhet på översta våningen vid hamnen Puerto Marina i Benalmadena. Bygget avslutades för bara 3 år sedan och här finns alla bekvämligheter och lägenheten säljs fullt möblerad. Belägenheten i fastigheten är bra då det endast finns 2 lägenheter på översta våningen. Det finns två sovrum och två badrum och total yta på 62 m2. Öppet kök som leder in till vardagsrummet och en trevlig terrass utanför köket och vardagsrummet på 7 m2 och även liten terrass utanför båda sovrummen med plats för 2 stolar och ett bord. Detta är en enorm investeringsmöjlighet på grund av den stora uthyrnings potentialen i det kända bostadsområdet Puerto Marina. Lägenheten är också godkänd turistlicens för uthyrning. Det finns hiss och parkeringsplats i källarvåningen.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
319 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder