Lägenhet till salu på Costa del Sol - Torrequebrada i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Torrequebrada

Till salu

Costa del Sol - Torrequebrada Costa del Sol - Torrequebrada [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 90 kvm
  • Pris: 250 000 EUR
  • Område: Spanien

250 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Torrequebrada

Ljus lägenhet med en trevlig terrass i söderläge med havsutsikt i den eftertraktade föreningen Casinomar i Torrequebrada, Benalmádena Costa! Föreningen som är helt inhägnad har vackert anlagda trädgårdar med ett stort poolområde och stranden ligger två minuters promenad bort. Butiker, stormarknader, barer och restauranger finns precis utanför dörren och en riktigt bra privatskola ligger några hundra meter upp på gatan. När man kommer in i lägenheten finns en hall som leder till köket i barstil som öppnar upp till det ljusa vardagsrummet och terrassen. Terrassen har fin havsutsikt och det finns tillräckligt med utrymme för att sitta och njuta av ditt morgonkaffe eller en eftermiddagsmåltid. Det finns två sovrum, båda med eget badrum och det stora sovrummet har också dressing area. Lägenheten säljs fullt möblerad och kommer med en privat parkeringsplats i det underjordiska parkeringsgaraget. Måste ses!

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
90 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
250 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder