Övrigt till salu på Costa del Sol - Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Fuengirola Costa del Sol - Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 2 rum
  • Boarea: 192 kvm
  • Pris: 560 000 EUR
  • Område: Spanien

560 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fuengirola

Vill du starta ditt eget företag som sjukgymnast i Spanien så är det här din möjlighet!
Den skandinaviska sjukgymnastik kliniken Clinica Fysiospain är nu till salu på grund av ägarens pensionering. Rolf Martinsen startade Clinica Fysiospain för över 30 år sedan och har byggt upp kliniken till en de ledande på hela Costa del Sol. Clinica Fysiospain har också ett avtal med Sverige som innebär att personer skrivna i Sverige kan få vårdkostnaden betald via försäkringskassan.
På grund av ägarens kommande pensionering säljer han nu både lokalen och själva verksamheten. Clinica Fysiospain har ett utmärkt läge i den populära staden Fuengirola som är centrum för den skandinaviska befolkningen på Costa del Sol. Den ligger på gatuplanet mitt i centrum och har en total yta på 192 m2 fördelat på en stor reception med bifogat personalkontor, en gästtoalett, fyra behandlingsrum och ett stort gymrum samt en tvättstuga. Med en separat ingång finns också en fullt utrustad lägenhet med ett sovrum som har ett badrum med dusch, ett fullt utrustat kök med öppen planlösning samt ett vardagsrum med matplats.
Lägenheten kan användas på flera olika sätt. Som bostad för den som driver verksamheten eller som tillfällig bostad till klienter som behandlas på kliniken. Parkeringsplats finns också inne på gården.
Denna klinik säljs fullt utrustad med all inredning som du kan se på bilderna så det är bara att fortsätta verksamheten och göra den ännu mer framgångsrik.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder