Lägenhet till salu på Costa del Sol - Fuengirola i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Fuengirola Costa del Sol - Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 74 kvm
  • Pris: 230 000 EUR
  • Område: Spanien

230 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Fuengirola

Nybyggd lägenhet i Fuengirola 50 meter från stranden!
Denna magnifika och helt nya lägenhet ligger på andra raden från Paseo Maritimo och Medelhavet. Byggnaden består av endast tre lägenheter och den vi nu säljer ligger på bottenplanet och har två ljusa sovrum som vetter mot en innegård. Det stora sovrummet har ett eget badrum med en modern och mycket rymlig dusch och vidare finns ytterligare ett badrum.
Köket är helt öppet in mot vardagsrummet via en köksbänk och fullt utrustat med moderna köksmaskiner. Vardagsrummet stora fönster vilket gör att lägenheten är mycket ljus och trevlig.
Byggnaden har också en stor takterrass som kommer att inredas som ett avkopplingsområde för dom tre lägenhetsägarna där man kan slappna av och njuta över utsikten mot havet. Byggnadskonstruktionen och inredningen av lägenheterna är av högsta kvalitet och dom är utrustade med varm och kall luftkonditionering, larm och det finns hiss i fastigheten anpassad för funktionshindrade.
Med mer än 7 kilometer av stränder och omgiven av alla möjliga tjänster som restauranger, barer, skolor, snabbköp etc, gör det Fuengirola till den idealiska platsen att bo och njuta av en idealisk temperatur som bara Costa del Sol kan erbjuda. Det fantastiska läget gör också att detta kan bli en mycket investering på grund av den höga uthyrningspotentialen som kan ge goda intäkter.
Den här lägenheten kommer vi att sälja snabbt så bok omgående in en visning.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
230 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder