Villa till salu på Costa del Sol - Alhaurin de la Torre i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Alhaurin de la Torre

Till salu

Costa del Sol - Alhaurin de la Torre Costa del Sol - Alhaurin de la Torre [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 510 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 200 kvm
  • Område: Spanien

510 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Alhaurin de la Torre

Magnifik enplansvilla i Alhaurin de la Torre
En härlig villa belägen bara 5 minuter från centrum av Alhaurín de la Torre ligger detta mysiga lanthus. Det har fyra sovrum och två badrum och är byggd på en plan tomt på 2.500 m2 där det finns mängder med olika fruktträd. På tomten finns också en stor privat pool och ett BBQ område. Fastigheten har en total bebyggd yta på 230m² varav 150m2 är bostadsytan.
Du kommer in i huset via en 30 m2 stor terrass som delvis är täckt och delvis öppen mot trädgården. Vardagsrummet är stort och har en öppen spis och köket är rymligt med plats för matbord. De fyra sovrummen är stora och har bra garderobsutrymmen och två kompletta badrum där det ena har dusch och det andra badkar.
Utanför finns en separat byggnad som innehåller två stora garage, en redskapsbod med toalett, förråd. Från huset har vi en magnifik utsikt över poolen och Malagabukten på ena sidan och bergen på den andra.
Läget är perfekt för den som vill bo lite utanför centralorterna på Costa del Sol. Du kan nå Alhaurín de la torres centrum på 5 minuter med bil och det är bara 20 minuter till Malagas internationella flygplats och 25 minuter in till Malagas centrum.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
2 500 kvm

Ekonomi

Utgångspris
510 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder