Costa del Sol - Fuengirola Spanien
Spanien

Costa del Sol - Fuengirola

Till salu

Costa del Sol - Fuengirola Costa del Sol - Fuengirola [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 218 kvm
  • Pris: 1 395 000 EUR
  • Område: Spanien

1 395 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Fuengirola

Spektakulär penthouse i centrala Fuengirola med 167 m2 terrass.
Detta är utan tvekan den absolut bästa takvåningen i Fuengirola. Här finns allt du kan önska dig för att förverkliga din dröm om att bo i Spanien. Den har nyligen renoverats på ett unikt sätt och är i verkligheten faktiskt helt ombyggd.
När du kommer in i lägenheten kommer du först in i ett ljust och luftigt rum på ca 50 m2 där du direkt till vänster har det helt öppna danska köket utrustat med premium Siemens rostfria vitvaror och en fristående köksö. I direkt anslutning till köket ligger den eleganta matplatsen inredd med möbler från Bo Concept.
Till höger finns vardagsrummet med trevlig soffgrupp och vägg-tv och rakt fram längs med hela väggytan har du 6 meter stora skjutdörrar i glas med höjd 2,40 meter från golv till tak som ger dig tillgång till den spektakulära terrassen på 92 m2 i sydväst läge med panoramautsikt över Fuengirola, Mijasbergen och Medelhavet.
På altanen finns förråd och dusch för varma sommardagar. Vidare finns ett utrymme i ena hörnet av terrassen som är förberett med vatten, avlopp, och elanslutningar för att eventuellt bygga ett utekök eller en bar. På altanen finns även elektriska markiser som täcker hela fönsterytorna.
Sovrumsavdelningen är helt skilt från vardagsrummet och innehåller tre mycket stora sovrum och två badrum. Här finns även två stora klädkammare och ett rum för tvättmaskin och torktumlare. Alla sovrum har elektriska gardiner och individuella AC-system. Det unika med sovrummen är att de alla tre har utökats i storlek för att rymma en sittgrupp som vetter mot den andra terrassen som ligger utanför sovrummen. Denna andra terrass är 75 m2 med nordostläge och har en magnifik utsikt över havet och bergen. Alla fönster och dörrar i sovrummen och i vardagsrummet är specialbeställda och blockerar alla former av buller utifrån.
All VVS och el är helt nyinstallerat i lägenheten och så är också alla betonggolv samt väggar och tak. Renoveringen är gjord med modern arkitektur och design och med materialval av högsta kvalitet. Ingenting har sparats här för att göra takvåningen till en exceptionell plats att bo med familjen. Ny varm och kall luftkonditionering är installerad i varje rum.
Byggnaden ligger i ett inhägnat område i Los Boliches och mycket nära den svenska skolan. Det finns också en stor gemensam pool och parkeringsplatser. Takvåningen ligger på 14:e våningen i huset och tidigare gick hissen bara till 13:e våningen och upp till sista våningen fick man använda trappan Nuvarande ägaren tyckte det var ganska opraktiskt, speciellt för handikappade eller rullstolsbundna, och installerade därför hissen ända upp till toppetaget på 14:e våningen och han betalade själv hela kostnaden. Penthouset säljs fullt möblerat med allt du ser på bilderna och det är bara att flytta in och börja njuta av livet i Spanien.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
218 m²

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
1 395 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.