Radhus till salu på Costa del Sol - Torreblanca i Spanien
Spanien

Costa del Sol - Torreblanca

Till salu

Costa del Sol - Torreblanca Costa del Sol - Torreblanca [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 232 kvm
  • Pris: 430 000 EUR
  • Område: Spanien

430 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan

Välkommen till Costa del Sol - Torreblanca

Härligt och stort radhus i Torreblanca med 4 sovrum
Denna magnifika fastighet är belägen i ett av de bästa områdena i Fuengirola. Inte bara för sin utsikt över havet utan också för den naturliga miljön som omger den.
Den ligger bara bara några steg från pendeltågets station och bara 20 minuter från Malagas internationella flygplats. Och om du föredrar att ta en promenad längs kusten så har du bara 10 minuter till några av de bästa stränderna i Fuengirola.
Detta spektakulära parhus har en total bostadsyta på 197 m2 och en total byggnadsyta på 345 m2. På bottenvåningen kommer du genom hallen in till en gästtoilett, ett separat kök samt ett härligt vardagsrum med öppen spis samt en matsal som ta dig ut till den stora terrassen som går runt hela huset och härifrån kommer du upp till en takterrass med en spektakulär utsikt över havet.
På första våningen finns 3 sovrum, varav det största har eget badrum och en klädkammare. Innanför detta sovrum finns ett separat filmrum. De två andra sovrummen delar på ytterligare ett badrum.
En halvtrappa ner har du ingång direkt från gatan och där finns ett stort garage för två bilar, en tvättstuga och ett förråd. På detta våningsplan finns dessutom ett separat sovrum med eget badrum och ett omklädningsrum.
Förutom att man kommer till de olika våningsplanen finns det också installerat en hiss som bekvämt tar dig till de olika etagen. I området finns en gemensam pool.

Övriga bilder

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Mia Wäpneborg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Mia Wäpneborg

Sales

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
5 rum
Boarea
232 m²
Tomtarea
40 kvm

Ekonomi

Utgångspris
430 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Övriga bilder