Costa del Sol - Malaga Spanien
Spanien

Costa del Sol - Malaga

Till salu

Costa del Sol - Malaga Costa del Sol - Malaga [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Pris: 650 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 470 kvm
  • Område: Spanien

650 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Välkommen till Costa del Sol - Malaga

En härlig villa med fem sovrum och en separat gästlägenhet!
Denna familjevilla ligger i bostadsområdet El Coto som är ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i utkanten av Fuengirola och på 7 minuter är du i Fuengirola centrum. Villan har totalt 399 m2 bostadsyta och är byggd i tre våningsplan plus en stor källare på 147 m2 som du kan använda till olika saker som t ex hobbyrum, gym, vinkällare, studio, spelrum, etc...
När du kommer in i fastigheten har du först en stor hall och gästtoalett. Till höger ligger en separat stor tvättstuga med mycket förvaringsutrymme. Hör finns också ett helt nytt fyllt utrustat öppet kök som ansluter till det ljusa vardagsrummet och matsalen. Från köket har du utgång till en stor uteplats på baksidan med grillplats, privat saltvattenpool. Från uteplatsen finns ingången till den fristående nyrenoverade gästlägenheten som har ett fullt utrustat kök, vardagsrum, två sovrum som båda har ett eget helt nyrenoverade badrum. På andra våningen ligger tre stora sovrum och två badrum. Huvudsovrummet har eget badrum, klädkammare och en härlig privat terrass med panoramautsikt över havet och bergen.
Villan är i behov av vissa renoveringar som måste göras som färdigställande av två badrum, byte av några invändiga fönster och dörrar samt en del golvplattor. Alla dessa nödvändiga material är redan köpta och ingår i priset. Villan har centralvärmesystem, speciella säkerhetsdörrar och reningssystem för vatten.
Missa inte denna fantastiska möjlighet att köpa ditt familjehem, semesterbostad eller som en investering med en mycket hög uthyrningspotential och närhet och gångavstånd till alla bekvämligheter och tjänster som du kan behöva.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
470 m²
Tomtarea
442 kvm

Ekonomi

Utgångspris
650 000 EUR

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2023-04-02
Energiklass
E

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.